Reacties bezoekers

Wessel
Wat een leuk feestje voor zijn 8e verjaardag heeft Wessel gehad op de boerderij! Het ruime speelveld en het bos is een geweldig mooie plek waar de groep jongens heerlijk hebben kunnen spelen! Ze werden die middag alleen stil van het eten geven van de kalfjes. Het de fles geven van een kalfje vond de jarige echt een eer! De koe melken vonden alle jongens heel bijzonder. Dit is echt een super leuk feestje, iedereen heeft genoten! Bedankt José voor de hartelijke ontvangst en gastvrijheid!
Fam. van Sophie Lynn
Toen na 5 dagen volgepropt met activiteiten onze Tsjechische kleindochter Sophie (6) weer op weg naar huis zou gaan en ik vroeg wat ze het leukste van alles vond kwam er direct uit: Het aller allerleukste was de kalfjes de fles geven, met de kruiwagen voer rijden, paardrijles 9 ergens anders) en de konijntjes Liesje en Lotje knuffelen. Ondanks de verlegenheid in het begin en een beetje de taalbarrière vond ze het reuze leuk. De melkrobot heeft grote indruk gemaakt en dat de melk zo warm uit de koe komt..!!! Jose, bedankt voor deze leuke en leerzame middag, we hebben genoten . groetjes van Sophie Lynn, haar opa en oma, papa en mama en vrienden
Jessica Timmer
Afgelopen zaterdag een onvergetelijk verjaardagsfeestje gevierd voor Luuk van 7 en zijn vriendjes. Het hoogtepunt was het geven van de fles aan de kalfjes. De skelters en trampoline waren favoriet bij de jongens en de konijnen Lotje en Loesje hebben het hart van Noor gestolen. Wat was het spannend toen een van de twee een gang gegraven had en helemaal verdwenen was. Jose, bedankt voor je goede zorgen en enthousiasme. Als het aan Luuk ligt komen we volgend jaar weer.
Esther van Egmond
Zaterdag 19 april 2014 Wij vierden vandaag de verjaardag van Kirsten, ze wordt dinsdag 7 jaar! Alle kinderen (8) vermaken zich geweldig: de meiden hebben allemaal op de pony gereden en de boys hebben de pony geborsteld! Ook hebben de kinderen de kalfjes de fles gegeven en echte boter gemaakt. Wat was het een prachtige middag op deze gastvrije boerderij. wij, Esther en ik, bedanken de boerin, Marleen en de boer voor zoveel gezelligheid. Groetjes Esther v. Egmond en Ina Mennega
Hestia Kuik
Beste José, Gisterenmiddag heeft onze Maurits zijn 10de verjaardag op jullie boerderij mogen vieren. Een waar feest! Hartelijke ontvangst in een beregezellige ruimte met feesttafel. Hierna volgde de ontdekkingstocht op de boerderij. Wij weten inmiddels weer veel meer over koeien, prachtige beesten! We mochten zelfs de kalfjes voeren en even tussen de koeien in de stal staan, wat een grote dieren van dichtbij! Hierna heerlijk gespeeld, de skalters waren een groot succes. We hebben de middag afgesloten met een leuke, natuurspeurtocht. De jongens en meisje vonden het geweldig. Het werd al een beetje donker, dus spannend. Leuke opdrachten en het kabouterhuisje sprak helemaal tot de verbeelding. Jullie boerderijverkenningstocht is zeer aan te raden voor basisscholen! Familie Groot Koerkamp, heel veel dank!
Karin
Gijs heeft zijn verjaardag mogen vieren op jullie boerderij! Wat een feest.., kippen voeren, kalfjes voeren en de fles geven, de melkrobot aan het werk zien, op de tractor zitten en de paarden voeren!! Gijs en zijn vriendjes vonden het allemaal geweldig. Daarna nog een leuk fotolijstje mogen versieren en de dag afgesloten met lekkere patat! Het was helemaal top!! Jose onze complimenten betreffende de rondleiding en communicatie met de kinderen, erg leuk!!
fam. Aarsen
Feestje op Educatieboerderij 't Velder Wat was het een superleuk feestje afgelopen woensdag voor mijn 7 jarige dochter Bente. De dametjes hebben zich goed vermaakt op de boerderij en veel geleerd. Door de goede en rustige uitleg van Jose zijn veel vragen over de boerderij beantwoord. Het geven van de melk aan de kalfjes, het voeren, het paardrijden en niet te vergeten het spelen op de skelters en de trampoline het was allemaal even leuk als ik de reacties na afloop samenvat!
Femke Bibo
Bedankt voor het super leuke feestje van Jan-Willem! We vonden het allemaal erg gezellig. Een prachtige plek, lekker ongedwongen en erg leerzaam voor de kinderen (ook voor de volwassenen trouwens). Hartelijke groet, Familie Bibo
Familie Westerdijk
Feetje van Milou We hebben een gezellige middag gehad! En wat een ervaringen hebben we opgedaan. De kinderen waren super enthousiast. Super bedankt voor deze geweldige middag! Groetjes Jeroen, Mariska, Milou, Amber en Sabine.
Familie wissink
Boris heeft, nog een keer, een fantastisch verjaardagspartij gevierd bij jullie op de boerderij. Ondanks de ijskoude wind zijn we veel buiten geweest, speurtocht gedaan en de kalfjes melk gegeven. Lekker patatjes gegeten en daarna weer naar huis met en speurneuzen diploma op zak! Boris is in de auto in slaap gevallen:-) Hartstikke bedankt!
WGS groep 3-4-5
Enkele reacties van de kinderen: Doe de groetjes aan Luna en natuurlijk aan Bertha 0569! Ik vond het allerleukste de koe melken op de ouderwetse manier! De koeien waren wel bang, er was ook een kalfje geboren en de kip had eitjes gelegd in de stal. Pas op! Het leukste: Bij de kalfjes, bij de melkmachine en de koe melken en aaien en boter schudden en het voer wegen was ook heel leuk en we gingen daarna de koeien voeren, dat was wel zwaar werk! en in de pauze picknicken. en het was leuk dat die koeien zo'n lange tong hadden. Er was een kalfje die was maar 2 of 3 dagen geboren en lag onder een rode lamp en hij was schattig! en wij mochten een overal aan dat was leuk! Doe de groeten aan Luna en aan iedereen en het was echt super, super, super, super.
De Kikkerpoel
Zorgboerderij De Kikkerpoel heeft een onvergetelijke middag gehad op de Educaboerderij! De jongens hebben genoten van de skelters, de kalfjes en het melken van de koe. De middag werd afgesloten met het verzorgen en een ritje op de rug van Winer! José bedankt voor deze geweldige middag!
Fam van Zomeren
Beste familie Groot Koerkamp, Afgelopen zaterdag heeft Britt haar partijtje gevierd bij jullie. Britt had gekozen voor het paard rijden samen met Elise, dit heeft ze heel leuk gevonden want "zij mocht een extra rondje". Als je Britt vraagt wat vond je het leukst, dan zegt ze heel zachtjes"ik vond de kalfjes leuk, vooral de fles geven". Al met al een super geslaagd feestje, waar ze heel veel plezier heeft gehad. Er werd door èèn van de kinderen ook gezegd " is het feestje nu al afgelopen?" Iedereen heeft het super naar de zin gehad, ook wij als ouders hebben genoten. Vooral ook de leuke reacties en vragen die het bij de kinderen teweeg bracht. Heel veel dank voor deze gezellige middag, zeker voor herhaling vatbaar. groeten Peter, Coby, Manon en Britt van Zomeren
Tijn
Tijn heeft vandaag 16 januari zijn feestje gevierd. Het was een geweldige en vooral ook leerzame ervaring. Het paard Wiener met de slee door de sneeuw was helemaal onvergetelijk! Jose en Elise bedankt! Groetjes Tijn
Boris
Hallo, Boris zal heel graag op 2 februari 's middags zijn verjaardagsfeestje weer bij jullie willen vieren. Is dat mogelijk? Groetjes van Anja Wissink

Comments are closed.